+31 (0)6 39093506 whats-cooking@nielsgerz.nl

Vers, voedzaam, gezond en veilig
Vertrekken vanuit de culinaire basis en afsluiten met een gastronomisch resultaat.

Culinair wil niets anders zeggen als ” alles wat met de keuken te maken heeft” een culinaire maaltijd is dus een maaltijd uit de keuken dit zegt niets over het niveau van de keuken of de kwaliteit van de maaltijd.

Gastronomie staat voor culinair genot, fijne kookkunst, hogere kookkunst, keukenterminologie kunst van lekker eten en drinken, Smullerij dit zegt iets over het niveau van de keuken de medewerkers en de kwaliteit die je mag verwachten.

Gezonde invulling van uw voedingsconcept
Als interim chef heb ik inmiddels al een flink aantal organisaties mogen ondersteunen, als operationeel keukenmanager of als aanjager/trainer bij het herzien van bestaande of implementeren van nieuwe voedingsconcepten.
Door kwalitatief goede en lekkere gerechten te bereiden met verse producten komt er bij veel koks een gevoel los, een positieve ontwikkeling omdat zei weer worden aangesproken op datgene waar ze voor zijn opgeleid. ze ervaren opnieuw de trots voor dit prachtige vak

Gezonde invulling van uw voedingsconcept kan zijn:

  • kiezen voor zoveel mogelijk ambachtelijke bereiding op basis van verse ingrediënten, dicht bij het consumptie moment van uw gast/patiënt
  • de reguliere snacks vervangen voor gezonde snacks
  • de menu cyclus gevarieerd vullen met gerechten rijk aan eiwitten
  • vlees gerechten vervangen voor vegetarische varianten
  • vaker kiezen voor de nieuwe soepen rijkelijk gevuld op basis van groenten

De keuze om over te schakelen naar een gezond aanbod met ambachtelijke bereidingen welke aansluit op de wensen en verwachtingen van uw gasten/cliënten is het begin van een mooie route die lijd van culinair naar gastronomisch.

Graag help ik uw team de juiste keuzes te maken en de organisatie te brengen van culinair naar gastronomisch. Geinteresseerd? Kijk op mijn contactpagina naar de mogelijkheden om in gesprek te komen.